Μεταπτυχιακά, Υποτροφίες

Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE - COSMOTE


Το Πρόγραμμα Υποτροφιών OTE - COSMOTE έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτοετών φοιτητών Πανεπιστημίων της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, από όλους τους νομούς της χώρας, με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και καλή σχολική επίδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

ΠΜΣ: "Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση Περιβαλλοντικών Θεμάτων με Επιπτώσεις στην Υγεία"


Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει τη συνέχεια της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (εκκρεμεί το ΦΕΚ), διάρκειας δύο ετών, το οποίο οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών (ECTS 120) με τίτλο: «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην Υγεία» (Environment and Health. Capacity building for Decision Making).

ΜΔΕ «Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου»


Η Ιατρική Σχολή και το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνδιοργανώνουν και συλλειτουργούν Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Κρήτης, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στην «Εκτίμηση και Διαχείριση Επαγγελματικού, Περιβαλλοντικού και Φαρμακευτικού Κινδύνου». Τη διοίκηση του ΠΜΣ ασκεί η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Επισυνάπτεται η προκήρυξη.

ΠΜΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ- ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (ΤΕΙ Πειραιά) - Σεπτέμβριος 2015


Πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΠΜΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ που διεξάγεται από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του

ΑΕΙ Πειραιά Τεχνολογικού Τομέα (ΤΕΙ Πειραιά)

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ


ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ FULBRIGHT ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ
ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Σπουδές στις Η.Π.Α.; Επισκεφθείτε την «21η Ετήσια Έκθεση Αμερικανικών Πανεπιστημίων» στο Ξενοδοχείο Crowne Plaza (Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα) τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 από τις 4:00 έως τις 8:00 μμ.

Εκπρόσωποι και απόφοιτοι από πανεπιστήμια των Η.Π.Α. θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα σπουδών τους. Στo πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες παρουσιάσεις:

• 5:00 μμ - Προπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ
• 6:00 μμ - Μεταπτυχιακές σπουδές στις ΗΠΑ
• 6:45 μμ - Υποτροφίες Fulbright

Π.Μ.Σ. "Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις" (Αριστοτέλειο)


Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης στη συνεδρίαση της αριθμ. 171/24.06.2015 και σε αναμονή έκδοσης ΦΕΚ, με τίτλο «Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη οκτώ 8 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Π.Μ.Σ. "Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους" (Αριστοτέλειο)


Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.), σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης στη συνεδρίαση της αριθμ. 171/24.06.2015 και σε αναμονή έκδοσης ΦΕΚ, με τίτλο «Μάθηση και Συναίσθημα σε Νέους και Ηλικιωμένους» και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δεκατριών (13) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Π.Μ.Σ. "Εφαρμοσμένη Ψυχολογία" (Αριστοτέλειο)


Το Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) , σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου Ειδικής Σύνθεσης στη συνεδρίαση της αριθμ. 171/24.06.2015 και σε αναμονή έκδοσης ΦΕΚ, με τίτλο «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία» το οποίο περιλαμβάνει τρεις κατευθύνσεις, και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δεκαοκτώ (18) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Νέος κύκλος υποτροφιών του Ιδρύματος Fulbright για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017


Ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα Fulbright το νέο πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

Αναλυτικά οι κατηγορίες υποτρόφων και οι προθεσμίες για την υποβολή αιτήσεων στον δικτυακό τόπο του Ιδρύματος:
http://www.fulbright.gr/scholar_gr_greek.html

Προκήρυξη 2 Θέσεων Early Stage Researchers στο πρόγραμμα Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network ANSWER


Tο Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο Νερού Νηρέας του Πανεπιστημίου Κύπρου, προκηρύσσει 2 θέσεις για νέους ερευνητές (Early Stages Researchers (ESRs))/υποψήφιους διδάκτορες στον τομέα της επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης αστικών λυμάτων. Η έρευνα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Marie Skłodowska-Curie Innovative Training Network ANSWER - "Antibiotics and mobile resistance elements in wastewater reuse applications: risks and innovative solutions" στα πλαίσια του προγράμματος Ορίζοντας 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Syndicate content